Kultúra

Priyanka Choprát azzal vádolják, hogy támogatja a Pakisztán és India közti atomháborút

A hétvégén tartották a szépségtrendekről szóló BeautyCon rendezvényt Los Angelesben, melyen Priyanka Chopra indiai származású színésznő is. Azt már megírtuk, hogy Chopra milyen merész öltözékben jelent meg az eseményen, de nem csak ezzel hívta fel magára a figyelmet a színésznő.

A rendezvényen a közönség is feltehette a kérdéseit, arra viszont senki nem számított, hogy két szépségápolós téma között egy fajsúlyosabb kérdés is felmerült. Egy, a Twitteren Ayesha Malik néven regisztrált, pakisztáni néző azt sérelmezte, hogy elég rossz volt hallgatni Choprát az emberiségről beszélni, úgy, hogy közben tudja, a színésznő milen képmutató.

Malik Chopra egy februári posztját idézte, melyben az állt, hogy „Jai Hind”, vagyis „győzelem Indiának”, mellyel a színésznő a Pakisztán és India között fokozódó feszültségre utalt.

Az Unicef ​​békenagykövete vagy, és bátorítod a nukleáris háborút Pakisztán ellen. Pakisztániként, mint én, támogattak téged bollywoodi színészként

– mondta Malik, majd elvették tőle a mikrofont. Chopra válaszképpen elmondta, hogy nem szereti a háborút, de hazafias és fontosnak tartja, hogy mindenki megtalálja a középutat.

Ahogyan rámtámadtál…ne kiabálj, szeretet van. Ne járasd le magad. Köszönöm a lelkesedésed, a kérdésed és hogy hallattad a hangod

– válaszolta.

(Guardian)

Kiemelt kép: FPA / FULL PICTURE AGENCY

Ajánlott videó

Olvasói sztorik