Kultúra

Új szereplővel folytatódik a Hang nélkül

Az Oscar-jelölt Djimon Hounsou is csatlakozott a Hang nélkül című sci-fi thriller folytatásához, melynek női főszerepét ismét Emily Blunt alakítja – számolt be róla a The Hollywood Reporter. A tavaly bemutatott, Hang nélkül című független produkciót mindössze 17 millió dollárból (5 milliárd forintból) forgatta le John Krasinski színész-rendező-forgatókönyvíró feleségével, a Golden Globe-díjas Emily Blunttal. A minden zajra támadó, földön kívüli hódítókkal szembeszálló családról szóló film kasszasiker lett, Oscarra is jelölték, és számos rangos díjat nyert el, az Amerikai Filmintézet (AFI) beválogatta az év legjobb filmjei közé.

Bárcsak minden horror olyan lenne, mint a Hang nélkül
Hogyan lehet a folyamatos, lélegzet-visszafojtott rettegés ennyire jó? Avagy az ideggyenge kritikus találkozása a szörnyfilmmel. Kritika.

A Hollywood Reporter szerint a folytatáshoz, melyet ismét Krasinski rendez, de már nem szerepel benne, eredetileg Brian Tyree Henry csatlakozott volna, de a szerepét végül Djimon Hounsou játssza el, akit legutóbb a Shazam! című képregényfilmben és a Marvel kapitányban láthatta a közönség, jövőre pedig a Charlie angyalai és a King’s Man: A kezdetek című filmekben lesz látható.

A Hang nélkül 2. szereplőgárdájában visszatér még Noah Jupe és Milicent Simmons, és szintén új szereplőként látható majd Cillian Murphy. A film 2020. május 15–én kerül bemutatásra.

(MTI)

Kiemelt kép: PARAMOUNT PICTURES / COLLECTION CHRISTOPHEL

Ajánlott videó

Olvasói sztorik