Kultúra

Jason Momoa azzal ijesztgeti a készítőket, hogy nem vesz részt az Aquaman 2-ben

Még be sem mutatták az Aquamant, amikor tavaly év végén már bejelenteték a folytatást a Warner Brothersnél. Toby Emmerich, a Warner Bros. elnöke azzal indokolta a gyors döntést, hogy az előzetes box office jóslatok miatt „elég magabiztosnak érezték magukat ahhoz, hogy elkezdjenek a folytatásról beszélni”. Ez így is lett, a film heteken át vezette a jegyeladási listát, a főszereplő Jason Momoa pedig sok (női) néző szívét rabul ejtette.

Éppen ezért ijedhetett meg az, aki a színész legutóbbi Instagram bejegyzését olvasta, melyben Momoa azt írja, hogy nem tud részt venni az Aquaman folytatásában. Ha azonban végigolvassuk a posztot, megnyugodhatunk, mert némi iróniáról van szó. A színész jelenleg hevesen tiltakozik a júlis közepén kezdődött, a hawaii Mauna Kea vulkán csúcsára készülő harmincméteres távcső (TMT) építési munkálatai ellen.

Sajnálom, Warner Bros., nem tudjuk lefogatni az Aquaman 2-t, mert Jasont elütötte egy buldózer, miután megpróbálta megállítani szülőföldje meggyalázását. Ez nem történik meg. Ami sok, az sok. Menjetek máshova

– írta.

(NME)

Kiemelt kép: DC COMICS / DC ENTERTAINMENT / W / COLLECTION CHRISTOPHEL

Ajánlott videó

Olvasói sztorik