Kultúra

Fekete Ernővel forog az új magyar dramedy

Augusztus elején kezdődött Varsics Péter első mozifilmjének a forgatása a fővárosban. A napjaink Budapestjén játszódó, Így vagy tökéletes című romantikus dramedy a párkapcsolatok és az alkotás hazugságairól szól. A történet középpontjában egy ezoterikus sikerkönyvszerző (Béres Márta) és egy kiégett reklámos (Fekete Ernő) véletlen találkozása áll. Ahogy egyre szorosabb kapcsolatba kerülnek egymással, úgy gabalyodnak bele a saját érzelmeik és a jól felépített hazugságaik hálójába.

Béres és Fekete mellett Trokán Nóra, Hais Dorottya, Lengyel Tamás, Hegedűs D. Géza, Thuróczy Szabolcs, Gáspár Tibor, Ónodi Eszter és Elek Ferenc is szerepelnek a filmben. A Csurgó Csaba (Megdönteni Hajnal Tímeát, A Tanár) forgatókönyvéből készülő Így vagy tökéletes operatőre  Nagy András (Apró mesék, Hurok, Bibliothéque Pascal), a látványtervező Varga Judit, a jelmeztervező Andó Ildikó.

A Filmalap 349,9 millió forint gyártási támogatásával készülő romantikus dramedy producere Lajos Tamás, társproducere Köves Ábel. A 33 napos forgatás a tervek szerint szeptember közepéig tart, és a film jövőre lesz látható a hazai mozikban.

(Magyar Nemzeti Filmalap)

Kiemelt kép: Sághy Tímea / Szupermodern Stúdió

Ajánlott videó

Olvasói sztorik