Kultúra

Geszti Péter élete sem „celebrózsaszínű”

Sosem voltam boldogtalan, de korábban nem gondoltam volna, hogy annyira kedves lesz hozzám az élet, hogy a családdal egy olyan univerzum nyílik meg, amiben még boldogabb leszek

– idézi a Story magazin Geszti Pétert, aki a Spektrum Home-on futó NőComment! felvételén beszélt családi életéről, mely korántsem csak a vidám és könnyed pillanatokról szó, ahogy azt sokan gondolják. Felesége, Edit és Geszti idejét is felemészti a rengeteg munka, amit gyakran hazavisznek magukkal.

Festhetném celebrózsaszínűre az életet, de felesleges hazudozni, ha már erről beszél az ember. Persze nehéz dolog fenntartani a tüzet egy kapcsolatban.

Bár felesége szerinte nagyon jól szervezi az életüket, a gyerekekkel töltött elegendő idő megteremtése a legnehezebb Geszti számára.

Bevallom, soha nem voltam annyit otthon, mint amennyit Edit szerette volna. Ebből sokáig voltak konfliktusaink, amik idővel elpuhultak. Beállt egy élhető élet, ami mindannyiunk számára elfogadható, és az is sokat segített, hogy  a lányok cseperednek[…]A gyereknek valójában a szülő jelenléte kell, amiből én talán nem tudok olyan sokat adni, mint kéne, másból viszont többet adhatok, például játékból

– mondta.

Kép: Story magazin

Kiemelt kép: János Kummer / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik