Kultúra

Családtagok, de imádják megforgatni a tőrt egymásban

Ősz végén mutatják be Rian Johnson (Looper – A jövő gyilkosa, Star Wars: Az utolsó Jedik) Tőrbe ejtve című filmjét, melyhez a szinkronos előzetes is megérkezett. A történet szerint egy milliárdos krimiírót (Christopher Plummer) 85. születésnapján holtan találják vidéki villájában a partiját követően. Másnap egy híres magándetektív (Daniel Craig), kezébe kerül az ügy, akit egy titokzatos személy bérelt fel a bűncselekmény felderítésére. Bár az ünnepségen résztvevő családtagoknak, és a személyzetnek is megdönthetetlen alibije van, mindenkinek alapos indítéka volt a szörnyű tett elkövetésére.

Craig és Plummer mellett Chris Evans, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Ana de Armas, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Jaeden Lieberher, Katherine Langford, Riki Lindhome, Edi Patterson és Raúl Castillo is szerepelnek a filmben.

Rian Johnson filmje egy modern köntösbe öltöztetett klasszikus Agatha Christie-történet, melyet a rendező elmondása szerint a Meghívás egy gyilkos vacsorára, a Halál a Níluson és a Gyilkosság az Orient expresszen inspirált többek között.

A Tőrbe ejtve november 27-én kerül bemutatásra a hazai mozikban.

Kiemelt kép: Youtube / Freeman Film

Ajánlott videó

Olvasói sztorik