Kultúra

Orlando Bloom nem tér vissza Legolasként A Gyűrűk Ura-sorozatban

Az Amazon Prime bejelentette saját készítésű Gyűrűk Ura sorozatát, ám a filmekben tündeherceget alakító Bloom szerint kicsi az esélye, hogy a sorozatban is ő vállalja el Legolas szerepét.

A sorozatról eddig annyit lehet tudni, hogy A Gyűrűk Ura világának Másodkorában fog játszódni több ezer évvel Peter Jackson filmjeinek kora előtt és Nyugathon felemelkedéséről, a Másodkor utolsó emberek és tündék közti szövetségéről, és a sötét nagyúr, Szauron hatalomra jutásáról és első bukásáról fog szólni. Felmerülhet a kérdés, hány a filmekből megismert főszereplő térhet vissza a sorozat forgatására.

Nos Bloom úgy gondolja, abban a világban számára nem lenne hely és inkább egy tettre kész 19 évesre lenne szükség a szerephez, habár szereti úgy gondolni, hogy még 42 évesen is kortalan. Mindemellett szerinte remek, hogy csúcskategóriás TV-s bánásmódban részesül Tolkien világa, még ha nem is érti teljesen, hogyan közelítik meg majd az Amazonnál ezt a komplex alapanyagot. A Legolas szerepét jövőben átvevő színésznek is üzent:

Csak annyit mondunk, hogy jobb, ha az a 19 éves kölyök hozzászokik, hogy ragasztó van a hegyes füleiben.

Kiemelt kép: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik