Kultúra

Lecserélik a Barátok közt egyik szereplőjét

Nagy változások jönnek a Barátok köztben. Pénteken írtuk meg, hogy csütörtökön megvolt Szőke Miklós, vagyis Berényi Miklós utolsó forgatási napja az RTL Klub napi sorozatában, akit októberig láthatnak még a nézők a képernyőn. Úgy tudni, a színész karakterét nem ölik meg a sorozat írói, ám hosszú hetekig tartó történetszállal vezetik fel a távozását, amely a pénteki részben már el is kezdődik.

De nem csak ez az egyetlen újdonság a Barátok közt háza táján. A SorozatWiki azt írja, hogy lecserélik a sorozat egyik legtöbbet szerepelt gyerekszereplőjét, Puha Kristóf helyett Kiss Lénárd alakítja innentől Illés Mátét, Juli fiát.

Az elkövetkező időszakban azonban a történet szerint Juli fia belép a kamaszkorba, ezért egy olyan színészt kerestünk, aki idősebbnek néz ki

– indokolta a döntést Szabó Péter, a Barátok közt sajtófőnöke.

Emellett a péntek esti epizódban még egy csavarra számíthatnak a nézők, ugyanis visszatér a korábban Illés Alexet alakító Kocsis Pál, körülbelül 10 évvel ezelőtt szerepelt a sorozatban, azóta pedig néhány alkalommal, rövidebb időre tűnt fel újra a Mátyás király téren.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik