Kultúra

Még az is lehet, hogy jön egy harmadik Kill Bill

Quentin Tarantinóról mostanában sokat fogunk hallani, elvégre mindjárt bemutatják a kilencedik filmjét, a Volt egyszer Hollywoodot (Once Upon a Time In Hollywood). Ezzel kapcsolatban hívták be az MTV podcastjébe, ahol a Kill Bill lehetséges folytatásáról is beszélt.

Őszintén szólva Uma és én nem olyan régen beszéltünk erről. Éppen a múlt héten jött szóba köztünk, és tovább is gondoltam. Ha egy filmem érdemes egy újabbra, az egy harmadik Kill Bill

– idézi az Indiwire.

Tarantino még mindig brutálisan meglepő
Megnéztük a Leonardo DiCaprio és Brad Pitt főszereplésével készült Volt egyszer egy... Hollywoodot. Kritika.

Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy Tarantino ugye azt mondta, a tizedik filmje után visszavonul, nem készít többet. Na most a Brad Pittel, Leonardo DiCaprióval és Margot Robbie-val fémjelzett Volt egyszer egy Hollywood lesz a kilencedik, és nem kizárt, hogy Tarantino rendez egy Star Trek-filmet is. Egy erősen korhatárosat. „Azt hiszem, ha mozifilmekről van szó, én végigjártam az utam. Látom magam előtt, hogy forgatókönyveket írok és darabokat. Kreatív maradnék, csak mindent beleadtam a filmekbe, amit csak tudtam.”

Ha azonban Uma Thurman tényleg kapható lenne egy harmadikra, azzal tizenöt év után élesztenék fel a franchise-t. Az első 2003-ban jött ki, a második pedig rá egy évvel, 2004-ben.

Kiemelt kép: Miramax / A Band Apart /AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik