Kultúra

A jövő héten, egy titkos helyen tartják Európa legnagyobb szexfesztiválját

Még a résztvevők is csak pár nappal az esemény előtt fogják megtudni, hol fognak önfeledten szórakozni.

Idén is megtartják az Európa legnagyobb szexfesztiváljának tartott Swingfields fesztivált Nagy-Britanniában – írta a LADBible. Az idén Aurora névre keresztelt eseményt mint a „legnagyobb és legjobb felnőtt életmódfesztivál” hirdették meg, és július 4-e és július 7-e között tartják.

Azt azonban nem lehet pontosan tudni, hogy hol. A szervezők csak annyit árultak el, hogy valahol vidéken lesz megtartva. A pontos címet csak a jegy megvásárlása után tudhatják meg a résztvevők, három nappal a nyitás előtt.

A titkolózással a szervezők szeretnék elkerülni, hogy megismétlődjön 2017-e helyzet, amikor a helyszín közelében élő emberek tiltakozása miatt kénytelenek voltak lefújni a fesztivált.

Kiakadtak a brit falusiak a határban tartott „perverz” szexfesztivál miatt
Több százan érkeznek a kis angliai településhez, hogy kiéljék legtitkosabb vágyaikat. A környékbeliek nem örülnek.

A szervezők várakozása szerint az idei lesz a legnagyobb, legtöbb látogatót vonzó fesztivál, amire a swinger közösségből várnak résztvevőket. A jegyek 170 fontba kerülnek a pároknak, de azoknak, akik egy kis luxusra is vágynak, 415 fontos belépőket is árulnak.

A Swingfields a beszámolók szerint egyébként olyan, mint bármelyik fesztivál, sátorhelyekkel, kajáldákkal, bárokkal, zenei fellépőkkel és DJ-kkel – valamint felszabadult erotikával. És azoknak, akik nem akarnak egy kis kétszemélyes sátorban aludni, luxus „glamping” szállásokat is biztosítanak, amikben fűtés, áram, franciaágy, bútorok és világítás várja a vendégeket.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik