Kultúra

Geszti Péter: Mindig tudtam találni valami olyan új célt, ami lelkesít

Geszti Péter a Best magazinnak adott interjút a Jazz+Az közelgő 20 éves születésnapja kapcsán. A reklámszakember-dalszövegíró azt mondja, viszonylag törésmentes volt az elmúlt két évtizede.

Nagyobb törések nélküli 20 év van mögöttem, és amikor nehezebb szakaszba értem, akkor is képes voltam fegyelmezetten kirángatni magam a rossz hangulatból, mindig tudtam találni valami olyan új célt, ami lelkesít. Hiszek a pozitív gondolkodás erejében. Ez nem ezotéria vagy lakótelepi mágia, az ember lényegéből fakad. Abból, hogy tudatosan él, képes úrrá lenni az ösztönein, a gondolatain, és jórészt irányítani a saját sorsát

Elmondása szerint, mielőtt megismerte Dés Lászlót, akivel együtt találták ki a Jazz+Az-t, azt gondolta, a siker főként a szerencsén múlik.

[…]az együttműködésünk során megértettem, hogy nem így van. Nem a szerencsén, hanem rajtunk múlik, azon, hogy meglátjuk a lehetőséget valamiben, formát teremtünk az elképzeléseinknek, és állhatatosan, hittel mozgósítjuk az erőinket, a tehetségünket, bármilyen alkotói munkát is végzünk.

 

Kép: Best magazin

Kiemelt kép: Mónus Márton / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik