Kultúra

Itt a nyár és az új műsorrend az RTL Klubnál

Pénteken ér véget A Konyhafőnök idei civil évada és ezzel együtt az RTL Klub tavaszi műsorrendje is. A SorozatWiki azt írja, hogy a csatorna két lépcsőben, jövő hétfőn és kedden átáll az új, nyári struktúrára. Jövő keddtől újra hosszabb, 30 helyett 50 perces Fókusz-adások lesznek majd láthatók, a Barátok közt pedig 40 perccel korábbra, 21:40-ről 21:00-ra kerül.

A heti tartalmak 21:35-kor indulnak majd. Június 17-től hétfőnként A Tanár legelső évada lesz újra látható, utána pedig az Isten veled, Magyarország! jön új részekkel. A jövő héttől keddenként a Magnum dupla részekkel folytatódik. Szerdán és pénteken egy-egy vadonatúj amerikai széria, a Mr. Whiskey és az Isten belájkolt érkezik, csütörtökönként pedig A mi kis falunk első évadát ismétli a csatorna.

A TV2-in észrevehető némi változás. Április 23-án indult a Bezár a bazár! második évada, mely jó számokkal indított és ugyan a Fókusszal nem bír, de az elmúlt hetekben már a legtöbbször legyőzte a közös sávjukban a Konyhafőnököt. A múlt héten viszont a TV2 elkezdett trükközni a műsorral. Hétfőn ugyanis a második szezon soron következő része helyett a tavalyi, első évad tizenkettedik adását tűzte újra képernyőre a csatorna. Ez azért is különös, mert a tévéműsorban 2019-es jelölés volt mindkét heti epizódnál, és megtéveszthették a nézőket. Másnap, kedden viszont új Bezár a bazár!, míg szerda este megint ismétlés, az első évad tizenharmadik adása volt látható.

A SorozatWiki rákérdezett erre a csatornánál, nem kaptak választ, viszont a kérdéseik után a csatorna hivatalos tévéműsorában visszamenőlegesen eltűntek az évszám jelölések. A SorozatWiki információi szerint a Bezár a bazár!-ból még több új adása van a tévéadónak, így várhatóan a következő napokban hol régi, hol új epizódok kerülhetnek képernyőre.

Kiemelt kép: Máthé Zoltán /MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik