Kultúra

Lehet-e egyszerre a kötcsei piknikre járni és Alföldi Róberttel szelfizni?

Németh Kristóf volt a legutóbbi vendége D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában. A színész és színházvezető elmondta, hogy mostanában gyakran válik politikai támadások célpontjává. Mindkét oldalról kapott már hideget-meleget, volt „Németh elvtárs” és „Orbán Viktor feleségének kedvenc színésze” is. Ettől azonban saját bevallása szerint nem ijed meg, sőt.

Arra a kérdésre, hogy lehet-e egyszerre a kötcsei polgári piknikre járni és az RTL Klubban Alföldi Róberttel szelfizni, Németh a következőt válaszolta:

Egyre szomorúbban azt látom, hogy nem. De közben: természetesen igen. És természetesen én nem fogok ettől másképp viselkedni, mint eddig. És nem fogok valakiről mást gondolni azért, mert tudom, hogy melyik pártra szavaz, én pedig nem arra. Ez a legnagyobb, de tényleg a legnagyobb butaság. Magyarországon a politika meg a politizálás egy zsigeri kérdés, ezért majdhogynem ölni tudnak emberek. Ami szerintem egy abszurdum. Egyébként nem értem, miért kell ennyit foglalkozni a politikával… ezzel kitölteni a saját életünket, luxus. Én a támadásoktól sokkal bátrabb leszek. Olyan szinten olaj a tűzre nálam, ha valaki engem betalál. Mindenhol: üzletileg, magánéletileg.

A színész korábban is többször belefutott már a témába, például a Billy Elliot című musicalben vállalt szerepe miatt, vagy azért, mert a Játékszín igazgatójaként továbbra is együtt dolgozott a Heti Hetesből is ismert Hernádi Judittal és Gálvölgyi Jánossal.

Kiemelt kép: Zih Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik