Kultúra

Galambos Lajos: Ki éljen luxuskörülmények között, ha nem én?

Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi múlt pénteken lett rosszul a bíróságon és mentő vitte kórházba a tárgyalásról. A kórházi ágyról nyilatkozott a Story magazinnak, hogy is zajlott az eset. Szerinte a túl nagy feszültség okozta a problémát, a megfeszített tárgyalási tempó miatt három egymás utáni napon is meg kellett jelennie a bíróságon.

Három napog szinte semmit sem aludtam, egész éjjel csak járkáltam, cikáztak a gondolataim

– mondta a mulatós zenész, aki csak arra emlékszik, hogy a tárgyalás előtt kiment a mellékhelységre, ahol elsötétült előtte a világ. A mentőorvos azt mondta neki, szerencse, hogy harminc kilót lefogyott, mert ez a roham a korábbi súlyával és vérnyomásával sokkal veszélyesebb lehetett volna. Arról is panaszkodott a Storynak, hogy az ügyészség hangsúlyozza: Galambosék luxuséletmódot folytattak. Azt elismeri, hogy a vidéki kúriájukban 17 szoba van, de ezek közül csak ötöt használnak. Aztán kissé belelovallja magát a luxustémába:

Eddig hárommillió lemezt adtam el, és több sikeres tévéműsort csináltam. Kérdezem: ki éljen Magyarországon luxuskörülmények között, ha nem én?

A teljes interjút a Story friss számában olvashatják el.

Exkluzív sztorikkal megjelent a Story! Keresd a magazint a legfrissebb sztárhírekkel az újságárusoknál!

Közzétette: Story – 2019. május 29., szerda

Kiemelt kép: Berecz Valter / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik