Kultúra

A rajongók visszakövetelik a pénzüket a félresikerült Spice Girls-koncert után

A Spice Girls már belevágott a tizenhárom állomásos turnéjába, amin Posh Spice, azaz Victoria Beckham nélkül egyesültek újra. A baj csak annyi, hogy a dublini premier után Cardiffban sem sikerült minden a terv szerint. A Sky News tudósítása szerint a rajongók jó része kiakadt, hogy semmit sem lehetett hallani a koncertből, és az emberek azt sem tudták, éppen milyen számot énekelnek a színpadon. Amellett, hogy volt akit ez sem zavart, élvezte a bulit, sokan vissza szeretnék kapni a harmincötezer forintos jegyük árát.

Hétfőn Cardiffban olyan rossz volt a hangosítás, hogy az alapzaj elnyomta, Mel B, Geri Horner (Halliwell), Melanie C és Emma Bunton hangját. Bár Mel B az elégedetlen posztok utána megígérte, hogy a hang sokkal, de sokkal jobb lesz, ez nem jelentett túl nagy vigaszt.

Szóval a Spice Girls jó buli volt, de a hangosítás kegyetlenül rossz volt, és a felét nem hallottad, amit mondtak. Akkora csalódás, főleg, amikor ennyi pénzt fizetsz egy megismételhetetlen pillanatért.

– akadt ki egy kommentelő, a dublini este után pedig valaki azt írta, hogy „akkor valami baj van, ha a tömeg leül a Spice Girls-koncerten, mert halvány lila gőzük sincs, hogy milyen szám megy, olyan kriminális a hang.”

Ez az első alkalom, hogy a 2012-es olimpia után összeállt a kilencvenes években menő csapat, még ha Posh Spice nélkül is. Victoria Beckham azért messziről sok szerencsét kívánt a lányoknak, de inkább kimaradt a reunionból. A következő koncert Manchesterben lesz.

Az öttagú Spice Girls 1997-ben. Fotó: Ray Burmiston/Photoshot/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik