Kultúra

Kiszáll a Kötöttfogásból Dévényi István

Június 14-én elköszön a műsortól.

Dévényi István az EP-választás napján, nem sokkal az első eredmények nyilvánosságra hozatala előtt jelentette be Facebook-oldalán, hogy kiszáll a Kötöttfogás Extrából – szúrta ki a Media1. A szerkesztő-műsorvezető a választási eredményekre utalva azt írja, egy magafajtának nem sok babér terem, és további terveiről is írt.

Nem tudni még a végeredményt, és nem is várom meg, mert minek. De nagyjából látni.Szóval ahol ezzel a szutyokkal lehet…

Közzétette: Dévényi István – 2019. május 26., vasárnap

A posztra rengetegen reagáltak, sokan győzködik Dévényit, hogy változtassa meg a döntését, ám nem úgy tűnik, hogy sikerrel járnának,a Media1 kérdésére még azzal is kiegészítette posztját, hogy nem csak az Extrából, hanem a „sima” Kötöttfogásból is kiszáll, az pedig, hogy nélküle is folytatódnak-e a projektek, nem tudja, ez a másik négy alaptagon, Konok Péteren, Csintalan Sándoron és Pörzse Sándoron múlik.

A Kötöttfogás az után indult el, hogy a Hír TV-t tavaly visszahelyezték a Fidesz szolgálatába, és kirúgták a tévé stábjának meghatározó tagjait, köztük Kálmán Olgát és a Kötöttfogás stábját is. Utóbbiak adományokból indították újra a műsort, majd hamarosan a közönség előtt készülő Extra változatot is, szamizdat műsorként definiálva magukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik