Kultúra

Diane Keaton megmutatja, hogy az idősek otthonába nem feltétlenül meghalni megy az ember

Nyáron mutatják be a Diane Keaton főszereplésével készült Pompon klub című vígjátékot, melyhez szinkronos előzetes érkezett. A történet szerint Martha (Keaton) élete egyik legbizarrabb kihívásával néz szembe, mikor a nyüzsgő New York-ból elköltözik egy nyugdíjas otthonba, ahova elmondása szerint meghalni jött.

Ez a hely azonban korántsem olyan, ahogyan azt mi elképzelnénk. Az ittlakók puccos golfautóval közlekednek és különböző foglalkozásokra járnak. Marthát egy másik lakó, Sheryl (Jacki Weaver) ráz fel az apátiából, aki igyekszik kimaxolni a helyi lehetőségeket, amennyire csak tudja. Miután rájön, hogy Martha korábban pomponlány volt, ráveszi, hogy indítsák el saját, hatvan pluszos pompon klubjukat és induljanak el a helyi versenyen.

Keaton és Weaver mellett Celia Weston, Rhea PerlmanPhyllis Somerville és Pam Grier is feltűnnek a filmben. A Pompon klub az író-rendező Zara Hayes első játékfilmje, aki eddig dokumentumfilmeket készített (The Legend of Billie Jean King: Battle of the SexesClothes to Die For).

Pompon klub július 11-től látható a magyar mozikban.

Kiemelt kép: 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik