Kultúra

Radics Gigi tíz éven belül Grammy-díjat szeretne

Radics Gigi a Sláger TV Híradójának adott interjút, melyben elmondta, hogy teljes erejével a zenére koncentrál. Az énekesnőnek áprilisban jelent meg Go című száma, melyhez Amerikában forgatott klipet.

A testvéremmel első alkalommal utaztunk kettesben a forgatáshoz, és mindössze egyetlen nap alatt vettük fel a Go-t és még egy másik, ezzel szöges ellentétben álló, bulizós dalhoz tartozó klipet. Elképesztő nap volt, és nagyon hálás voltam a stábnak a profizmusért, és hogy mindent megtettek, hogy a lehető legjobban érezzem magam. Az eredményen ez látszik is: ez lett az eddigi legőszintébb dalom, ez áll a legközelebb a szívemhez, és zeneileg is ezt érzem leginkább hozzám passzolónak. A Go az erős kapcsolatokról szól, az érzésről, amikor képtelenek vagyunk elengedni embereket, mert vakon, rózsaszín ködben élünk. Az én életemben is volt ilyen szakasz, ezt mutatjuk be a zenében

– mesélte.

Az énekesnő emellett arról is beszélt, hogy tíz éven belül nagyon szeretne néhány Grammy-díjat szerezni.

Még hosszú az út, nagyon sok célom van, amit a közeljövőben akarok megvalósítani. De azt is pontosan tudom, hogy ezek hiába lesznek meg, mert mindig új célokat tűzök ki. Szeretném, hogy mikor tíz év múlva beszélünk, már pár Grammy-díjjal gazdagabb legyek.

Kiemelt kép: Illyés Tibor / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik