Kultúra

A Black Mirror megmutatja, hogy Miley Cyrus élete sem pont olyan, mint azt gondolnánk

Múlt héten jött ki a Fekete tükör (Black Mirror) új évadának előzetese, mely csak egy-egy pillanatot villantott fel az egyes részekből. Most mindegyik részhez külön trailer érkezett, melyből végre kicsivel többet is megtudhatunk. A december végén kijött Bandersnatch című interaktív rész miatt az ötödik évad rövidebb, csak három részes lesz, de az előzetesekből ítélve így is lesz min izgulni.

Az első, Smithereens című rész egy sofőrről szól, aki elég őrült módon kíván a figyelem középpontjába kerülni. Az epizód főszereplői Andrew Scott (Sherlock), Damson Idris (The Commuter: Nincs kiszállás) és Topher Grace (Csuklyások – BlacKkKlansman).

A Rachel, Jack and Ashley, Too című rész főszereplője egy magányos kamaszlány, aki odavan az epizódban önmagát alakító Miley Cyrus-ért és mindenképpen kapcsolatba szeretne vele kerülni. Ezt végül egy robotbabán keresztül tudja megtenni, mely szépen lassan felfedi a sztárok életét övező hamis könnyedséget és pompát és kiderül, Miley Cyrus élete sem pont olyan, mint azt sejtenénk. A popsztár mellett Angourie Rice (Rendes fickók) és Madison Davenport (Éles tárgyak) láthatók a részben.

A Striking Vipers című epizód egy, a házasságában éppen nem komfortosan élő férfiről szól, akinek élete örökre megváltozik, miután összefut egy főiskolai barátjával. Az epizódban Anthony Mackie, Pom Klementieff (A galaxis őrzői 2.), Nicole Beharie és Ludi Lin (Aquaman) lesznek láthatók.

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik