Kultúra

A Stranger Things-es legót nemcsak a gyerekek fogják élvezni

A LEGO Csoport május 15-én jelentette be új, a Netflixszel közös együttműködésből született szettjét, a LEGO Stranger Things: The Upside Down-t. A június 1-től megvásárolható készlet lehetővé teszi a Stranger Things és a LEGO rajongói számára, hogy felfedezzék a Byers család házát és az Upside Down természetfeletti világát LEGO formában.

A 2. 287 elemből álló szettben a Stranger Things 8 szereplője található meg minifigura formában: Hopper rendőrfőnök, Joyce Byers, Eleven, Mike, Lucas és Dustin, amint próbálják megmenteni Willt a minifigura Demogorgontól. A készlet olyan részleteket tartalmaz a sorozatból, mint a világító funkcióval is ellátott ábécé fal, Hopper rendőrfőnök rendőrautója,  a Byers család nappalijában található telefon vagy a Will szobájában található poszterek.

„A Stranger Things univerzum kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy játékosak legyünk a LEGO kockákkal, és elvesszünk az Upside Down rejtélyes világában. A tervező csapat egy nagyon meggyőző készletet alkotott, amelyet nem csak megépíteni öröm, hanem amely számos apró részlettel és rejtett utalással is szolgál, boldoggá téve ezzel a rajongókat” – nyilatkozta Jamie Berard, a Stranger Things vezető tervezője.

Kiemelt kép: ESPECIAL / NOTIMEX

Ajánlott videó

Olvasói sztorik