Kultúra

Még az is lehet, hogy George R. R. Martin rég elkészült a Trónok harca utolsó könyveivel

Az Index írta meg, hogy a Barristan Selmyt 2015-ig alakító Ian McElhinney áprilisban, egy szentpétervári találkozón szólhatta el magát George R. R. Martin A tűz és jég dala befejezésével kapcsolatban. A Reddit viszont most szúrta ki. Ez alapján már rég kész a két utolsó könyv, de az HBO-s sorozat miatt csúszik a kiadás.

Nem tudom, talán önök erről többet tudnak, de nekem azt mondták, hogy George már megírta a hatodik és hetedik könyvet. Hét könyv van, de kötöttek egy megállapodást David Benioffal és Dan Weisszel, a sorozat showrunnereivel, hogy nem adják ki a könyveket, amíg véget nem ér a produkció. Szóval, ha minden jól megy, egy-két hónap múlva megkapjuk a hatodik és hetedik könyvet. Izgatott vagyok, hogy mondjuk mi lesz Barristan sorsa az utolsó két kötetben.

– mondta McElhinney

A rajongók nyolc éve várnak a hatodikra, és George R. R. Martin nemrég úgy fogalmazott, hogy bár a sorozatnak vége, az ő könyveinek még nincs. De reméli, hogy ez hamarosan megváltozik, és az embereknek tetszeni fog az ő verziója.

Kiemelt kép:  Amy Sussman/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik