Kultúra

Új napi sorozatot készít a TV2

Új napi sorozatot készít a TV2, írja a SorozatWiki. A 2005-ben indult Jóban Rosszban óta nem volt erre példa, és mivel az elmúlt években az RTL Klub és több kábelcsatorna is készített új napi sorozatokat, itt volt az ideje, hogy a TV2 is készítsen hasonlót.

Az argentin formátumon alapuló Mintaapák középpontjában 4 szingli, gyerekeiket egyedül nevelő apuka áll. A sorozatot Chilében és Mexikóban is feldolgozták, az első európai változata pedig 2018-ban Szlovákiában készült. A TV2 már le is forgatott már egy pilot epizódot, a sorozatot még az idei szezonban láthatják majd a nézők.

A csatorna másik újdonsága a brit műsor alapján készült Kapd el, ha tudsz! című game show, melyben 2 fős csapatok küzdenek meg egymással. A kérdések után a válaszlehetőségeket egy hatalmas LED-falra vetítik ki, az egyik játékosnak pedig a jó válasz alá kell állnia. Ha jól válaszolt az illető, egy labda esik a fejére, melyet el kell kapnia. Ha azonban rosszul válaszolt, de fizikailag közel van a jó válaszhoz, a leeső labdára pedig gyorsan tud reagálni, még mindig van esélye elkapni azt és nem elbukni a pénznyereményt.

Kiemelt kép: Youtube / BBC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik