Kultúra

Léa Seydoux és Rami Malek is szerepel a 25. Bond-filmben

Ahogy mi is megírtuk, ma jelentették be a Bond 25. teljes szereplőgárdáját. A készítők előzőleg csak annyit árultak el titokzatosan, hogy a Bond-filmek egy ikonikus helyszínéről jelentkeznek majd be élőben. Magyar idő szerint 14:10-kor történt meg ez, Jamaikában, közel ahhoz a villához, aho Ian Fleming megírta a James Bond-könyveket.

A nagy bejelentésen Cary Joji Fukunaga rendező elmondta, hogy a régebbi szereplők közül visszatér Naomie Harris, Ben WhishawRalph Fiennes, Léa Seydoux és Jeffrey Wright is, valamint megerősítette a régóta keingő pletykát, miszerint Rami Malek lesz a 25. James Bond főgonosza. Mivel utóbbi nem tudott ott lenni az eseményen, videóban üzent, melyben elmondta, már nagyon várja, hogy csatlakozzon a gárdához és mindent meg fog tenni azért, hogy Bondnak ne legyen könnyű élete a folytatásban (a videóban 12:59-től látható ez a rész). Az új szereplők között szerepel Lashana Lynch, Billy Magnussen és Dali Benssalah.

Barbara Broccoli, a film producere elmondta, hogy a film címét viszont nem fogják elárulni egészen a bemutatóig, így arra továbbra is Bond 25-ként fognak majd hivatkozni.

Kiemelt kép: EON PRODUCTIONS / B23 / COLLECTION CHRISTOPHEL

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik