Kultúra

Leonardo DiCaprio önsajnálatban fetrengő sorozatszínészt alakít Tarantino új filmjében

Alig várjuk már a Quentin Tarantino új, Volt egyszer egy Hollywood című filmjét. A nyáron érkező alkotás 1969-ben, a hippikorszak és a Charles Manson-gyilkosságok idején játszódik, két főszereplője Leonardo DiCaprio és Brad Pitt.

Tarantino nemrég az USA Today-nek árult el némi információt a két karakterről. A DiCaprio által alakított Rick Daltonról, akinek egy sikeres westernsorozat hozta meg a sikert, a következőket mondta:

Tele van belső nyugtalansággal és önsajnálattal, mert nem tudott jobb karriert csinálni. Ezért azonban sosem magát, hanem másokat hibáztat. Rick „elpusztíthatatlan” kaszkadőre, Cliff Booth (Pitt) második világháborús hős és az egyik leghalálosabb ember a világon. Egy kanállal, papírral vagy névjegykártyával meg tud ölni bárkit. Következésképpen egy meglehetősen Zen karakter, akit nehezen lehet felzaklatni.

A filmben Pitt és DiCaprio mellett feltűnik majd Margot Robbie, Al PacinoKurt Russell, Dakota FanningJames MarsdenMichael Madsen, Tim Roth, Timothy OlyphantDamian LewisLena DunhamEmile HirschScoot McNairy és James Remar is. A március elején elhunyt Luke PerrytVolt egyszer egy Hollywoodban láthatjuk utoljára, Burt Reynolds szerepét pedig Bruce Dern vette át.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik