Kultúra

30 év után új részekkel tér vissza a Magnum-sorozat

Április közepétől visszatér a tévé képernyőjére a Tom Selleck főszereplésével készült Magmum. A 8 évadot megért krimisorozatot 1980 és 1988 között sugározta a CBS Amerikában. A csatornát komoly válságból húzta ki a széria, miután a Hawaii Five-0 a 70-es évek végén már nem hozott jó nézettséget.

A CBS nemrég úgy döntött, hogy rebootolják a Magnumot, 2018 őszén pedig be is mutatták a legenda új verzióját. Az RTL Magyarország január végén jelentette be tavaszi műsorrendjét, ekkor derült ki, hogy a Magnum is hamarosan megérkezik a csatorna kínálatába.

A történet egy Afganisztánból frissen visszatérő ex-tengerészgyalogosról, Thomas Magnumról (Jay Hernandez) szól, aki olyan megbízásokat vállal el, amelyekre senki más nem hajlandó. A sorozat helyszíne ismét a földi paradicsomnak számító Hawaii, az első részt pedig a Hawaii Five-0 atyja, Eric Guggenheim írta.

Az új Magnum első évada 20 részes, az évadzáró április 1-jén került adásba a CBS-en. A jó nézettség miatt a produkció második évadát is berendelték, így a 2019/20-as idényben is visszatér a széria.

A Magnum április 16-án, 21:40-kor érkezik az RTL Klubra és keddenként lesz látható a csatornán.

(SorozatWiki)

Kiemelt kép: 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik