Kultúra

Bodrogi Gyula: Úgy éreztem, az életnek sosem lehet vége

Áprilisban lesz 85 éves Bodrogi Gyula, akivel a Best magazin ma megjelenő számában olvasható interjú. A színész azt mondja, mindig az élet és a szerelem pártján állt. Elmondása szerint három nőt szeretett igazán, az első felesége Törőcsik Mari volt, a második Voith Ági, immár harminc éve pedig Bőke Angéla mellett találta meg a boldogságot.

„Többféle nőt ismertem és szerettem meg, és egyiket sem bántam meg[…]Mindig jó kapcsolataim voltak, a mai napig boldog vagyok” – mondta Bodrogi, majd hozzátette, sajátosan gondolkodik a hűségről, Törőcsik Marival például nyitott házasságban éltek.

A színész a mai napig sokat dolgozik, és még nem gondol a nyugdíjba vonulásra. Most például a Süsü felújítását tervezik, melyben, természetesen, Bodrogi lesz az egyfejű Sárkány hangja.

„Amikor 30 éves voltam, úgy éreztem, még rengeteg időm van hátra, és az életnek sosem lehet vége[…]aztán egyszer csak arra eszméltem, hogy minden nagyon gyorsan elszaladt. Nincs bakancslistám. Mindig elfogadtam, amit az élet kínált, és lényegében egész jól jártam vele.”

Kép: Best magazin

Kiemelt kép: Zih Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik