Kultúra

Demcsák Zsuzsa fogja vezetni a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

Nemrég írtunk róla, hogy kihirdették a Televíziós Újságírók Díja kategóriáinak jelöltjeit, melynek esélyesei között szerepel többek között LiluLiptai Claudia, Ördög Nóra, Istenes Bence, Majka és Sebestyén Balázs is. Mostanra az is kiderült, hogy az eseményt Demcsák Zsuzsa vezeti majd.

„Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a hatodik Televíziós Újságírók Díja gálaestjének műsorvezetője, háziasszonya. Az év legrangosabb televíziós eseményén a legjobbakat fogjuk díjazni, eddig minden eddiginél több kategóriában. Bízom benne, hogy ez az este nem a konkurenciaharcról, hanem egymás sikereinek ünnepléséről és a kötetlen beszélgetésekről fog szólni. Egy estére mindenki eláshatja a csatabárdot és ünneplünk!” – mondta.

A  Televíziós Újságírók Díja a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, melynek célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar tévés teljesítményeket. Kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok, a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:Com, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságírói a legtöbb szavazatot adták.

Idén összesen 14 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro reality kategóriában, valamint idén a talk-show és az új sorozat kategória legjobbját is elismerik.

A Televíziós Újságírók Díját március 20-án adják át.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik