Kultúra

A Slipknot megvált az egyik tagtól

A Pinokkió-maszkos Chris Fehn a bíróságon próbálja rendezni a zenekarral való nézeteltéréseit, de végül elváltak az útjaik a Slipknottal.

A Blast beszámolója szerint Fehn mindig is azt hitte, hogy a merchandise-ból és a turnékból befolyó pénz egy cégen keresztül száll vissza elosztva a zenekar tagjaihoz. Nem olyan régen viszont ráébredt, hogy a kollégái több céget hoztak létre különböző államokban, hogy azok feldarabolva kezeljék a bevételt. A dobos szerint ő nem tudott ezekről a cégekről – a bíróságon kér elszámolást, hogy mekkora összegtől esett el –, és nem is kapott tőlük semmit. Chris Fehn a frontembereket, Shawn Crahant és Corey Taylort nevesíti a kétes ügyletekkel kapcsolatban, de a zenekar visszautasítja a vádakat.

Chris pontosan tudja, hogy a továbbiakban miért nem a Slipknot tagja. Nagyon sajnáljuk, hogy ujjal mutogat és ilyen állításokat tesz, ahelyett, hogy azt tette volna, ami a folytatáshoz szükséges.

Fehn 1998-tól volt a Slipknot tagja, de szakított a zenekarral. Ezek szerint könnyen lehet, hogy már Sopronba, a Volt fesztiválra sem tart a többiekkel.

Kiemelt kép: Gary Miller/FilmMagic/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik