Kultúra

Már nem emlékszik a Mötley Crüe tagja a megerőszakolós sztorijára

Nemrég írtuk meg, hogy film készül az 1981-ben alakult Mötley Crüe metálegyüttes történetét elmesélő The Dirt  című könyv alapján.

Nikki Sixx nemrég arról nyilatkozott viszont, hogy nem emlékszik, hogyan került bele az egyik, ráadásul általa elmesélt sztori a könyvbe. Az gy dolog, hogy a könyv 2001-ben, tehát majdnem húsz évvel ezelőtt íródott, de az elég furcsa, hogy Sixx nem emlékszik egy olyan történetre, amely egy állítólagos megerőszakolásról szól.

Sixx visszaemlékezése szerint egy partin behúzódott az egyik szobába egy női ismerősével, majd szeretkezni kezdtek. Nem sokkal később Sixx elhagyta a szobát, majd Tommy Lee nevű bandatársával tért vissza. A szex azonban nem közte és a nő között folytatódott, helyét Lee “vette át”.

„Egy darabig dugtunk, aztán mondtam neki, hogy ki kell mennem a fürdőszobába. Kint összefutottam Tommy-val.  Haver, gyere ide. Megragadtam. Itt van ez a csaj a szobában. Kövess engem, és ne mondj egy szót sem. Amikor azt mondom neked, kezdd el dugni. A szobában közvetlenül Tommy mögé álltam. Miközben a nőt dugta, megragadta a hajam és azt kiabálta, Ó, Nikki, Nikki” – olvasható a könyvben Sixx visszaemlékezése.

A zenész aztán leírja, hogy mikor másnap reggel felébredt, egyáltalán nem emlékezett a történtekre, egészen addig, míg a nő fel nem hívta őt és mondta neki, hogy megerőszakolták előző este. Bár azt mondta, hogy támadója egy férfi volt, aki az utcán szedte fel őt, miközben hazafelé tartott, Nikki ekkor realizálta, hogy talán túl messzire ment.

„Először megkönnyebbültem, mert ez azt jelentette, hogy nem én erőszakoltam meg. De minél többet gondoltam rá, annál jobban rájöttem, hogy túlmentem egy ponton. Egy zónában voltam, és ebben a zónában nem voltak következmények.”

Amikor a Rolling Stone először kérdezte a történtekről a zenészt, Sixx tétovázva azt válaszolta, hogy történt egy kis díszítés itt-ott a könyv írója, Neil Strauss által. Strauss nem kommentálta ezt, mivel szerződése ezt nem engedi.

Sixx később a Rolling Stone-nak írt közleményében az olvasható, hogy nem emlékszik erre a történetre, mert a Dirt az élete egy olyan szakaszában íródott, amikor nagyon mélyen volt, ivott és drogozott, hogy megbirkózzon éppen akkor foszladozó párkapcsolatával.

„Őszintén szólva, nem emlékszem sok mindenre a Neillel folytatott interjúra. 2001-ben elmentem rehabilitációra, és bárcsak utána adtam volna az interjúimat, miután már tiszta és józan voltam, mint jelenleg. Rengeteg durva viselkedés szerepel a könyvben. Amit elmondhatok, az, hogy mindannyian nagyon sokat tanultunk az egészből.”

The Dirt március 22-én érkezik a Netflixre.

Kiemelt kép: Larry Marano/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik