Kultúra

Folytatódik az Ázsia Expressz a TV2-n

A Sorozatwikin olvasható évértékelő interjú Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával, aki a többek között elmondta, hogy korábban próbálták kezdeni a szezont 2018-ban, mint az RTL Klub, így a Piramis december végén, a Pénzt vagy éveket! pedig január elején már elindult.

Hogy mely műsorok térnek vissza idén a képernyőre, arról Fischer elárulta, hogy a 2018 tavaszán befejeződött Áll az alku folytatásán már dolgoznak, a Nagy duett viszont 2019-ben biztos nem kerül a képernyőre, mert utoljára már nem hozott jó számokat. Bár emblematikus TV2 brand, Fischerék is többet vártak a műsortól. Emellett azt is elismerte, hogy a Ninja Warrior Hungary és a Sztárban sztár ezúttal csak közepes nézettséget produkált 2017-hez képest.

Nehéz év volt, de csoport szinten közel 10 százalékot növekedtünk, a teljes lakosságot tekintve elmondhatjuk, hogy teljes évben nyertünk. Felépítettük 18-49-ben és 18-59-ben is a legnézettebb kábelportfóliót. Önmagában elégedett vagyok az elmúlt évvel, fontos lépés volt abba az irányba, ahova el akarunk jutni. Levontuk a tanulságot és bízom benne, hogy jól tudjuk majd alkalmazni azokat a tapasztalatokat, amelyeket 2018-ban megszereztünk.

– értékelte összefoglalva a tavalyi évet Fischer, majd elmondta, hogy idén visszatér a Pénzt vagy éveket! következő évada, a Bezár a bazár! következő etapja, valamint az Ázsia Expressz is.

Kiemelt kép: TV2 Média Csoport

Ajánlott videó

Olvasói sztorik