Kultúra

Nem marad el, de komoly csúszással kezdődik Nicki Minaj budapesti koncertje

Igyekezni kell majd az utolsó vonathoz.

Nicki Minaj európai koncertturnéja egyelőre nem megy zökkenőmentesen. A napokban botrányt kavart, hogy Minaj pozsonyi koncertje elmaradt, állítólag azért, mert a koncert helyszínén nem volt megfelelő az áramellátás. Természetesen rögtön beindult a találgatás, hogy vajon a magyar rajongók is hoppon maradnak-e majd, de a 24.hu érdeklődésére a szervezők megnyugtattak mindenkit, hogy Budapesten a koncert mindenképpen meg lesz tartva.

Budapesten nem ismétlődik meg a pozsonyi balhé, nem marad el a Nicki Minaj koncert
Magyarországon van elég áram, nem szívjuk meg úgy, mint a szlovákok.

Ám mégsem teljesen sima a mai buli: a Bors úgy tudja, hogy a koncert másfél órás csúszással kezdődik majd. A csúszásról maguk a szervezők értesítették a jegyvásárlókat:

Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy a mai Nicki Minaj koncert, várhatóan másfél órás csúszással fog megkezdődni. Ennek oka, hogy a koncertturnénál használt díszletet, hang- és fénytechnikát szállító kamionok a rossz útviszonyok miatt csak késve érkeznek meg Budapestre az előző koncerthelyszínről. Vendégeinket arra kérjük, hogy a meghirdetett időpont helyett tervezetten a 20.00 órás kapunyitásra érkezzenek a Papp László Budapest Sportarénába.

– írják a közleményben.

A show-t az eredeti terv szerint Future nyitotta volna meg, ám végül nem ő, hanem Juice Wrld lép fel Minaj előtt.

Kiemelt kép: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik