Kultúra

Most már biztos, jön a Breaking Bad-film

Novemberben írtunk róla, hogy valószínűleg filmet készítenek az új évezred egyik legeredetibb és legemlékezetesebb sorozatává vált Breaking Bad (Totál szívás) című sorozatból. A Deadline-on olvasható, hogy ez már biztos, ráadásul végre kiderült némi információ is a készülő produkcióról.

Az eddig Greenbrier munkacímen futó film, mely az AMC és a Netflix koprodukciójában készül, a Netflixen lesz majd látható először.

A sorozat alapsztorija egy tüdőrákkal diagnosztizált gimnáziumi kémiatanár drogbizniszben való elmélyülésének és a kertvárosi szelíd családapából vérmes szörnnyé válása története. A film az öt évadot megélt sorozat végén veszi fel a fonalat, annak folytatásaként készül és az Aaron Paul által alakított Jesse Pinkman karakteréről szól majd.

Már az biztos, hogy a sorozathoz hasonlóan, az új-mexikói Albuquerque-ben forgó film forgatókönyvírója és rendezője is a sorozat készítője, Vince Gilligan.

Ami viszont érdekesség, hogy bár alapvetően filmnek forog a produkció, a készítők nem zárják ki annak lehetőségét sem, hogy több részben vetítik le majd.

Kiemelt kép: AMC / Archives du 7eme Art / Photo12

Ajánlott videó

Olvasói sztorik