Kultúra

Jobb emberré vált a szexuális zaklatással vádolt színész

Aziz Ansari stand up-os-színész-rendező először beszélt nagy közönség előtt az őt ért, szexuális zaklatással kapcsolatos vádakról.

A színészt egy évvel ezelőtt egy, a neve elhallgatását kérő nő szexuális zaklatással vádolta őt. A nő a múlt évi Emmy-afterpartin találkozott a színésszel, akivel szóba elegyedtek, majd Ansari randira hívta őt. Először egy étterembe mentek, de ahogy a nő mondta, a vacsora után Ansari “rohamtempóban fizetett és a lakására invitálta őt, ahol elég gyorsan történt minden. Ansari csókolni, majd vetkőztetni kezdte a nőt, majd orálisa kielégítette, amit a nő viszonzott. Ansari partnere többször is jelezte azonban, hogy gyors a tempó számára. Mielőtt szexre került volna a sor, a nő felöltözött, majd ezekkel a szavakkal otthagyta a színészt:

„Ti, férfiak ugyanolyanok vagyok, ti, férfiak kurvára ugyanolyanok vagytok.”

A nő számára az volt a legfájdalmasabb, hogy Ansari az eset után nem sokkal, a Golden Globe-díjátadón a szexuális zaklatás és a hatalommal való visszaélés ellen harcoló „Times’s up” kitűzőt viselte.

Ansari mostani, New York-i fellépésén elmondta, jobb emberré tette a botrány.

„Volt idő, amikor nagyon idegesnek, megalázottnak éreztem magam és zavarban voltam, és azt gondoltam, borzasztó, hogy így érez valaki irántam. Rettenetes dolog erről beszélni, de így, egy évvel később azt remélem, ez egy előrelépés volt. Sokat gondolkodtam, és remélem, hogy jobb emberré váltam” – mondta.

Bár sokan kifogásolták, hogy Ansari olyan gyorsan visszatért a színpadra botránya után, úgy tűnik, a közönséget ez nem zavarja, mert a színész fellépései teltházasak.

Guardian

Kiemelt kép: Greg Doherty/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik