Kultúra

Kórházba került Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne február 4-én, influenza szövődményei miatt kórházba került, írja a Variety. Felesége, Sharon Osbourne, szerdán délután tett közzé egy posztot a Twitteren, melyben azt írta, férje orvosai szerint ez a legjobb módja annak, hogy az énekes minél hamarabb meggyógyuljon.

Ozzy Osbourne január végén betegedett meg, így aktuális szólóturnéjának következő, a Judas Priesttel közös, európai részét elhalasztották.

„Teljesen le vagyok sújtva, hogy el kell halasztanom az európai turnét. Úgy tűnik, hogy amihez csak hozzáértem  október óta, szarrá megy. Először a hüvelykujjam elfertőződése, most pedig az influenza és a hörghurut. Szeretnék bocsánatot kérni minden rajongómtól, akik az évek során olyan hűségesek voltak, a zenekaromtól, a csapatomtól és a Judas Priesttől, amiért cserbenhagytam őket. Megígérem azonban, hogy a Judas Priest-turné nem marad el. Már el is kezdtük átütemezni szeptemberre. Még egyszer, elnézést kérek mindenkitől. Isten áldjon benneteket” – írta közleményben az énekes.

Kiemelt kép: VLADIMIR ASTAPKOVICH / SPUTNIK

Ajánlott videó

Olvasói sztorik