Kultúra

Cápák között találjuk magunkat nemsokára az RTL Klubon

Február 18-án startol az RTL Klub új műsora, a Cápák között. Az Amerikában és Angliában már évek óta nagy népszerűségnek örvendő üzleti show lényege, hogy öt hazai üzleti nagyágyúval együtt ismerhetünk meg újabb ötleteket, start-up-okat, cégeket, találmányokat, amelyekbe aztán a befolyásos üzletemberek saját pénzükkel beszállhatnak, befektetőként részesedést vásárolhatnak, már ha meggyőzik őket a vállalkozók. Az ötletek prezentálása után a Cápák mérlegelnek és döntenek. A műsor házigazdája Lilu lesz.

A versenyzők olyan emberek, akiktől eddig távol állt a média, a nyilvánosság, most azonban vállalják a szereplést, hogy láthassuk, hogyan gondolkodnak és kötnek üzletet.

A hazai műsor Cápái igazi egyéniségek. Akik hol konkurenciái egymásnak, hol üzleti csapatot alkotnak, úgy, ahogy azt érdekeik megkívánják. Néha megizzasztják a jelentkezőket kemény kritikáikkal, nyílegyenes kérdéseikkel, de időnként dicsérő a szavakkal sem szűkölködnek.

Az öt Befektető, akiket 9 héten keresztül láthat a képernyőn a közönség:

  • Apró Anna –  a Cor-a Zrt.egyik tulajdonosa, a Brain Bar Blastoff Satartup verseny zsűritagja
  • Balogh Levente – a Szentkirályi- Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke
  • Balogh Péter – a Baconsult Kft. ügyvezetője
  • Fehér Gyula – a Ustream alapítója
  • Moldován András – a Jack’s Burger étteremlánc tulajdonosa

A műsor – melynek alapötlete Japánból származik – érdekessége, hogy az ügyletek, melyek eddig irodákban és üzleti vacsorákon köttettek, mostantól a képernyőn, nyilvánosan zajlanak.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik