Kultúra

Kiderült, ki lesz a Maffiózók-előzményfilm főszereplője

Ahogy már megírtuk, márciusban vált hivatalossá, hogy előzményfilm készül David Chase Maffiózók című krimisorozatához. Az Alan Taylor által rendezett The Many Saints of Newark című produkció a hatvanas években játszódik majd, Tony Sopranót pedig James Gandolfini (Tony Soprano az eredeti sorozatban) fia, Michael Gandolfini fogja alakítani, írja a Deadline.

A film főszerepét Alessandro Nivola (Neon démon) alakítja majd, aki a sorozatban a Michael Imperioli által alakított Christopher Moltisanti apját és Tony mentorát játssza majd. Gandolfini és Nivola mellett Vera Farmiga, Jon Bernthal, Billy Magnussen és Corey Stoll is szerepelnek majd a filmben.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a fiatal Tony Soprano bőrébe bújva apám örökségét folytathatom. Izgatott vagyok a lehetőségtől, hogy David Chase-szel és egy ilyen tehetséggel társasággal dolgozhatok” – írta közleményben Gandolfini.

A maffiózó, aki elhozta nekünk a tévé aranykorát
A húsz éves Maffiózók nemcsak az egyik legjobb sorozat, de a minőségi tévézés úttörője is, ami nélkül nem lett volna Drót, Breaking Bad, Mad Men és Trónok harca sem.

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik