Kultúra

John Travolta és Donald Trump is esélyes a legrosszabb színésznek járó díjra

Holnap derül ki az Oscar-jelöltek listája, úgyhogy itt az ideje, hogy lassan kiosszák az Arany Málnát is, azaz a legrosszabb színészeknek és filmeknek járó díjakat.

A jelöltek között ott van Will Ferrell főszereplésével a Holmes és Watson, ami jelenleg 3,4 ponton áll az IMDb-n és Rotten Tomatoeson is elég kellemetlenül alacsony az értékelése. „Az irodalom egyik legkedveltebb párosát tették nevetségessé játékukkal” – idézte az MTI az Arany Málnát alapító John Wilsont.

A Holmes és Watson mellett Donald Trump szintén odakerült a jelöltek közé, Dinesh D’Souza dokumentumfilmjében, a Death of a Nationben alakította saját magát. Az amerikai elnök Michael Moore Fahrenheit 11/9-jében is feltűnt, ami szintén esélyes az Arany Málnára. Ha Trump nyer, akkor elmondhatja magáról, hogy kétszeres citromdíjas, a Szellemképtelenség című krimivígjátékért már kapott egy szobrot 1989-ben.

John Travolta Gottija a legrosszabb filmért, forgatókönyvért versenyez, és Travolta ott küzd a legrosszabb színésznek járó díjért is.

Travolta öreg, kövér és mocskos szájú, de jól áll neki
Remek formában játszik a Gottiban, egy meglehetősen problémás erkölcsű filmben. Kritika.

A vége majd online dől el, huszonnégy országból egy ezer tagú rajongói bizottság szavaz, akik 40 dolláros (~11 ezer forint) tagsági díjat fizetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik