Kultúra

Vágó István: 2010 óta mintha nem mernének műsorkészítéssel megbízni

A Story magazin ma megjelenő számában interjú olvasható Vágó Istvánnal, aki többek között beszélt arról, kelt-e benne nosztalgiát a nemrég újra a képernyőre került Legyen ön is milliomos, mit gondol a vetélkedőt utána továbbvivő műsorvezetőkről, illetve arról, hogyan osztotta meg rajongótáborát, miután nyíltan politizálni kezdett.

„Az én stílusomra az volt a jellemző, hogy megpróbáltam elbizonytalanítani a játékost, de nem csak azzal, hogy visszakérdezek, hogy biztos-e a válaszában, vagy nem. Érvekkel és ellenérvekkel keltettem kétségeket, mozgósítva így a bennük lévő tudást. Fábry és Fridi inkább magánszámokat csinált ebből a vetélkedőből[…]A licencadók szerint a műsor eredeti elképzeléséhez az én stílusom állt a legközelebb. De Gundi tehetséges fiú…”

Vágó arra a kérdésre, van-e benne nosztalgia, azt válaszolta, hogy semmi, anank idején pont az ő kérésére vette le az RTL Klub a műsort.

„Egyik műsorommal kapcsolaban sincs nosztalgiám[…]Mostanában mást csinálok, más érdekel. Sokat ülök a számítógép előtt, olvasom a híreket, ha valami felbosszant, néhány mondatban azonnal megosztom a közösségi oldalamon, ahol majdnem mindig hatalmas vita alakul ki a posztjaim alatt.”

Vágó azzal kapcsolatban, hogy anno elkezdett politizálni a Demokratikus Koalíció színeiben és ezzel megosztotta saját rajongótáborát, azt mondta, hogy minden politikus megosztó, amivel nincsen problémája.

„Rögtön tudtam, hogy vége lesz az osztatlan népszerűségnek. A legnépszerűbb tévésből lettem egy nagyon megosztó figura. Én ezt tudatosan vállaltam[…]Nem panaszkodom, nincsenek anyagi gondjaim, de az tény, hogy 2010 óta mintha nem mernének műsorkészítéssel megbízni…”

Kiemelt kép: Kallos Bea / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik