Kultúra

A Trónok harca készítői ezért nem szeretnének rendes előzetest a nyolcadik évadhoz

Tudjuk, mikor érkezik a Trónok harca fináléja. Azt is látjuk, hogy az HBO elég rendesen kimaxolja a sorozat nyolcadik évadának a promózását. Azt viszont mi is észrevesszük, hogy nem igazán érkezik igazi előzetes. Hol csak 10 másodpercnyi élvezet jut a rajongóknak, hol egy nyúlfarknyi jelenet, de a hivatalos előzetest nem igazán szeretnék a készítők megmutatni, már ha egyáltalán lesz.

A sorozat alkotói, David Benioff és D. B. Weiss az Entertainment Weekly-nek elmondták, hogy aggodalomra nincs oka nézőknek, természetesen érkezik majd előzetes az áprilisi bemutató előtt, bár ők nincsenek annyira elragadtatva ettől. Szerintük ugyanis az ütné a legnagyobbat, ha nem lenne egyáltalán előzetes, mert akkor sokkal nagyobb lenne az ereje az egyes részeknek, mint úgy, hogy kapunk belőle egy kis ízelítőt már előtte.

„[David Lynch] mondta, hogy bárcsak ne lennének előzetesek. És ez igaz, úgy mennél moziba, hogy valami teljesen frisse, újat láthatsz” – mondta Benioff, akivel Weiss is egyetértett.

Bárcsak ne lennének előzetesek. Csak azt akarom, hogy valaki azt mondja a másiknak: „Bízz bennem, menj el a moziba és nézd meg ezt!”

De nyugalom, az HBO nem hagyta annyiban a dolgot és meggyőzte az alkotókat az előzetes fontosságáról, úgyhogy már csak egy kicsit kell várakoznunk, remélhetőleg.

A Trónok harca nyolcadik évada április 14-én debütál az HBO-n.

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik