Kultúra

Lady Gaga már bánja, hogy együtt dolgozott a zaklatással vádolt R. Kellyvel

Az énekesnő hisz az áldozatoknak, töröltetni akarja a közös dalukat az internetről.

R. Kelly zaklatásairól régóta keringenek durva sztorik, amiknek része, hogy fiatalkorú lányokat tart fogva, szexrabszolgává nevelve őket. Az énekes ügyeiről most egy új, hatrészes dokumentumfilm sorozat készült Surviving R. Kelly címen, amelyben több állítólagos áldozat is megszólalt. Ennek nyomán a napokban nyomozás indult az énekes ellen Georgia államban, ahogy írtuk. Lady Gaga erre reagálva tette közzé, mennyire sajnálja, hogy 2013-ban együtt dolgozott az énekessel.

1000 százalékosan kiállok ezekért a nőkért, hiszek nekik, tudom, hogy szenvednek, és meggyőződésem, hogy meg kell hallgatnunk és komolyan kell vennünk őket

– írta a Twitteren, ahol azt is közölte, dolgozik rajta, hogy a Do What U Want (With My Body) című közös dalukat eltávolítsa a streaming szolgáltatókról. A dal üzenete valóban elég kínos, különösen a Kelly körül alakuló botrány fényében:

Azt hiszem, nyilvánvaló, mennyire eltorzult volt a gondolkodásom. Ha visszamehetnék, és beszélhetnék az akkori önmagammal, azt javasolnám, hogy essen át azon a terápián, amin azóta átmentem, hogy megértsem azt a zavaros, poszttraumatikus állapotot, amiben voltam

– folytatta az énekesnő, utalva saját szexuális zaklatási élményeire, amin 19 évesen ment át. Azt írta, visszamenni ugyan nem tud az időben, de továbbra is ki fog állni bárkiért, aki szexuális zaklatás áldozatává vált.


Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik