Kultúra

John Malkovich és Jude Law már együtt kavar a Vatikánban

24.hu
24.hu

2019. 01. 10. 10:52

Jól festenek együtt Az ifjú pápa második évadában, megérkezett az első kép.

Az ifjú pápa az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb hangulatú minisorozata volt, amelynek minden egyes képkockája magán viselte az Oscar-díjas Paolo Sorrentino szerzői kézjegyeit. A nagy szépség rendezője nemsokára folytatja a katolikus egyházat feje tetejére állító pápa történetét, ám arról semmit nem lehet tudni, hogyan. Az első évad ugyanis eléggé kerek volt önmagában, még a The End felirat is kikerült az utolsó epizód végére. Ami biztos, hogy a folytatásban John Malkovich is feltűnik majd, és most meg is érkezett az első fotó, amin ő és Jude Law látható egyházi elöljárói öltözetben. Már csak kettejük miatt is érdemes várni a második évadot, amelynek ismét Sorrentino rendezi mind a nyolc epizódját.

Set of "The New Pope" by Paolo Sorrentino.
in the picture  Jude Law and John Malkovich.
Photo by Gianni Fiorito
This photograph is for editorial use only, the copyright is of the film company and the photographer assigned by the film production company and can only be reproduced by publications in conjunction with the promotion of the film.
The mention of the author-photographer is mandatory: Gianni Fiorito.
Set della serie Tv "The New Pope" di Paolo Sorrentino.
Nella foto Jude Law e John Malkovich.
Foto di Gianni Fiorito
Questa fotografia è solo per uso editoriale, il  diritto d'autore è della società cinematografica e del fotografo assegnato dalla società di produzione del film  e può essere riprodotto solo da pubblicazioni in concomitanza con la promozione del film. 
E’ obbligatoria la menzione  dell’autore- fotografo: Gianni Fiorito.
Fotó: Gianni Fiorito /HBO
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Málaga, 2019. január 22.
Mentőalakulatok tagjai dolgoznak munkagépekkel 2019. január 22-én a dél-spanyolországi Málaga közelében, ahol egy kétéves spanyol kisfiú, Julen Rosello egy illegálisan fúrt, jelzés nélküli, legalább 110 méter mély kútba zuhant egy hegyvidéki farmon január 13-án. A mérnökök egy másfél méter átmérőjű, 60 méter mély lyukat fúrnak a kemény talajba párhuzamosan a kúttal, ezután pedig vízszintesen próbálnak átfúrni a kútba, hogy kimentsék a gyermeket.
MTI/EPA/EFE/Daniel Perez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.