Kultúra

Hétvégi programajánló

Mit csináljunk a hétvégén? Budapesti és a vidéki programok január 11-13. között.

Mozi

Egy bűnözőért rajong Párizs: A Párizs császára az igazi francia kosztümös film. Van benne nyomor és erotika, erőszak és szépség, árulás és méltóság. Vincent Cassel a film főhősének François Vidocq-nak a szerepében telitalálat. Mondjuk Cassel akkor is izgalmas, ha csak néz maga elé.

Napóleon országokat foglal el, Párizs mégis egy bűnözőért rajong
A Párizs császára a szótári francia kosztümös film: nyomor és erotika, erőszak és szépség, árulás és méltóság jelölik Vincent Cassel útját, amerre jár. Kritika.

Párizs császára (L’Empereur de Paris) – francia történelmi kalandfilm, 110 perc – értékelés: 6/10

Színház

Lebegő végtelen: A Szépművészeti Múzeum 1800 utáni Nemzetközi Gyűjteményének fő műveiből válogató kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában.

Közzétette: Magyar Nemzeti Galéria, Hungarian National Gallery – 2018. december 18., kedd

További információ a Magyar Nemzeti Galéria oldalán.

Vidéki program

Bormustra Székesfehérváron: A 2018-as év első boros eseménye, ahol végig lehet kóstolni Magyarország legjobb borait: 12 borvidék 20 borásza hozza el közel 100 borát. A belépőjegy ára 3900 Ft, amely tartalmazza a kóstolópoharat, és a korlátlan bor-, és vízfogyasztást.

További információk az esemény Facebook-oldalán.

+Ezt pedig írd be a naptáradba

Nem mindennapi koncert érkezik január 18-án Budapestre az Arénába, egy nappal később pedig Debrecenbe. Az angol hercegi pár osztálytársaiból verbuválódott, klasszikus crossovert előadó Blake Zsédát kérte fel vendégül a hazai koncerteken. “Nagy ívű, igazi világslágerek lesznek, de nem szeretném a meglepetést lelőni. Annyit azonban elárulok, hogy Zséda dal is lesz a repertoárban” – mondta az énekesnő.

Jegyek és további információk a jegy.hu oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik