Kultúra

Pat O’Brien öngyilkosságot megelőző mellényben jelent meg a bíróságon

Kedden írtunk róla, hogy letartóztatták a Cannibal Corpse gitárosát, Pat O’Briant, aki betört egy northdale-i házba, majd késsel rohant egy rendőr felé. Miután hétfőn este kigyulladt a zenész háza, az egyik szomszéd riasztotta a tűzoltókat, O’Brien pedig eközben épp a másik házba tört be. Otthonában lángszórókat találtak, ami megnehezítette az oltást.

O’Brien kedden bilincsbe verve jelent meg a bíróságon, egy olyan ruhában, mely az esetleges öngyilkossági kísérletet akadályozza meg.

A ház tulajdonosa a helyi híradások szerint azt nyilatkozta, hogy O’Brien valószínűleg hallucinált, mert a bibliai elragadtatásról beszélt össze-vissza, és azt állította, hogy valaki üldözi, így elbújt a szekrénybe. A betöréssel és testi sértéssel vádolt, 53 éves zenészt ötvenezer dolláros óvadék ellenében helyezhetik szabadlábra, előtte még drogtesztnek kell alávetnie magát. A Cannibal Corpse 2019 tavaszán, előzenekarként venne részt a Slayer észak-amerikai búcsúturnéján, kérdés, hogy a gitáros büntetőpere hogyan fogja befolyásolni a terveket.

(Recorder)

Kiemelt kép: Chelsea Lauren/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik