Kultúra

Jön a Narcos-spin off második évada

A Netflix folytatja a kolumbiai drogkereskedelmet bemutató Narcos spin off-szériáját, írja a Hollywood Reporter. Az eredetileg négy évadosra tervezett sorozatból végül spin offot készítettek, Narcos: Mexico címen, mely új országban, új karakterek beemelésével (Michael Pena, Diego Luna) játszódik. Mivel az első széria nagy népszerűségnek örvendett, rögtön berendelték belőle a folytatást.

Akinek a világ legnagyobb marihuánaültetvénye is kevés volt
A Narcos legújabb évada az első mexikói drogkartell és a kábítószer elleni amerikai háború kezdetének hiteles történetét meséli el. De vajon jól csinálja ezt, vagy felesleges volt tovább nyújtani a sorozatot?

A második évadról egyelőre annyit lehet tudni, hogy az első évad narrátora, Scoot McNairy (Utóhatás) ezúttal is szerepelni fog a sorozatban, de most nemcsak a hangja, hanem ő maga is megjelenik majd benne, egy egyelőre meg nem nevezett DEA ügynökként.

A sorozat executive producerei José Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard és Andrés Baiz lesznek, és a remények szerint Diego Luna is visszatérne Félix Gallardo drogbáró szerepében, bár a színész a Zsivány Egyes-előzménysorozatban is forgat majd, így nem tudn biztosan, mi lesz a karakterével.

Kiemelt kép: Carlos Somonte/Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik