Kultúra

Kőkeményen harcol és repülni is tud a Marvel első női szuperhőse

A Marvel jövő tavasszal érkező, Marvel Kapitány című első női szuperhősfilmje szeptemberi első előzetes után végre megérkezett a második is, melyből újabb információk derülnek ki:

Ahogy azt már eddig is tudni lehetett, a kilencvenes években játszódó történetben a Brie Larson által formált Carol Danvers vadászrepülőgép-pilótából szuperharcossá válik, és Marvel Kapitányként a galaktikus kommandó tagja lesz. Azonban a trailerből most az is kiderült, hogy Danvers úgy tett szert szuperképességére, például arra, hogy repülési tudományára, hogy a baleset követkztében DNS-e összekeveredett egy földönkívüliével. Danvers legfőbb vágya viszont az, hogy megtudja, ki is volt ő valójában, mielőtt Marvel Kapitány lett volna belőle.

Larson mellett Jude Law, Samuel L. Jackson, Ben MendelsohnLee PaceDjimon HounsouClark Gregg, Robert Kazinsky és Annette Bening is feltűnik majd a filmben.

Fél Nelson és a Nyomás alatt című filmeket is közösen jegyző Anna Boden – Ryan Fleck páros rendezésében készülő  Marvel kapitány március 7-én kerül a magyar mozikba.

Kiemelt kép: Marvel Studios

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik