Kultúra

Rád gondoltam! Élmény-ajándék egy újabb zokni helyett (X)

Különleges ajándékot szeretne adni, de inkább elegánsan elkerülné a sorban állás nyűgét? Ahelyett, hogy már december elején megunná karácsonyi készülődést, válogasson inkább otthon az exkluzív Szabadtéri-élmények közül!

Egy visszafogottan díszített doboz is rejtheti a legcsodásabb ajándékot – gondolhatunk itt finom ékszerre, vagy akár felejthetetlen élményekre, csillagfényes nyári estékre… A Szegedi Szabadtéri Játékok hétféle karácsonyi bérletéből biztosan megtalálja azt a csomagot, amellyel szebbé varázsolhatja az ünnepeket – már 5700 forinttól ajándékozhat Szabadtéri-élményt!

A Szabadtéri sokszínűsége már védjeggyé vált az európai színházi fesztiválok között is: 2019 nyara a Hullámzó világ táncjátékkal indul a csillagtetős színpadon, majd egy fergeteges Queen-musical, a We Will Rock You hozza el az ikonikus zenekar 24 legnagyobb slágerét. A Madách Színház romantikus vígjátéka, a Szerelmes Shakespeare, a Szabadtérin 80 éves múlttal bíró Verdi-opera és az itthon még sosem látott Titanic musical koronázza meg az évadot.

A legfinomabb bonbonok közül is épp olyan választani, mint a Szabadtéri előadásai közül… A legjobb, ha mindet megkóstoljuk: a korábbi évek kedvencévél, az exkluzív Premier bérlettel egyik Dóm téri bemutatóról sem maradnak le a szabadtéri színház kedvelői.

Izgalmas nyárra számíthat, aki a teljesen megújult Újszegedi Színpad első előadásait írja be naptárába: Moliére komédiája, a Don Juan, a Koldusopera brecht-musical és egy varázslatos családi mesebalett, a Hófehérke és a hét törpe avatja fel a különleges hangulatú játszóhelyet.

Az Újszegedi Színpadot felavató Don Juan pazar szereposztással érkezik: Jakab Tamás, Csákányi Eszter, Bodrogi Gyula és Kulka János alakítja a főbb karaktereket. A liget idilli környezetében pedig a Hófehérke különleges élményt jelent a gyerekeknek és az egész családnak– az árnyas fák között valóban rátalálhatnak a hét törpe házára és a meseszép hercegnőre.

A romantika rajongóinak is tartogat a Dóm tér ínyencségeket! Olyan nagyszerű művek kerültek egy bérletbe, mint Verdi csodálatos klasszikusa, az Aida, a hétszeres Oscar-díjas film alapján készült Szerelmes Shakespeare és a Titanic musical. A Tony-díjas szerzőpáros nagysikerű Broadway-musicalét, a Titanicot Somogyi Szilárd viszi a Dóm téri színpadra 2019 augusztusában.

 

A nyáresti élmények sorozatát garantáló karácsonyi bérleteket személyesen, valamint online, a https://szegediszabadteri.jegy.hu/seasonticket linkre kattintva is elérhetik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik