Kultúra

Meghalt Devin Lima, az LFO együttes énekese

Negyedik stádiumú mellékvese-rákban, csütörtök reggel elhunyt Devin Lima, az LFO együttes énekese, írja a Billboard. Az 1995-ben alakult zenekar nem először veszítette el egy énekesét. Rich Cronin frontember 2010-ben halt meg leukémiában, ezután fel is oszlott az akkor még Brian Gillis és Brad Fischetti tagokból álló zenekar. 2017-ben újra összeállt az LFO, Gillis helyett ekkor már Limával és Fischettivel.

2017 októberében a zenekar lemondta a tervezett turnéját, miután Limánál 4. stádiumú mellékvese-rákot diagnosztizáltak és meg is kellett műteni.  A zenekar egyik szóvivője akkor azt mondta, bár a daganat eltávolító műtét során kivették a férfi mellékveséjét és az egyik veséjét, de egyes ráksejtek még mindig maradtak Lima testében, ami aggodalomra ad okot.

„Bárcsak jobb híreket oszthatnék meg. Szörnyű hírek, de ugyanakkor senkit nem ismerek, aki erősebb lenne, mint Devin Lima. Senkinek sincs erősebb teste, elméje vagy lelke. Ha valaki legyőzheti ezt, akkor az Devin – mondta egy egy évvel ezelőtti posztolt videóban Fischetti.

Kiemelt kép: Gabe Palacio/ImageDirect

Ajánlott videó

Olvasói sztorik