Kultúra

Öné lehet a Terence Hill és Bud Spencer által rommá tört autó

Terence Hill egy jótékonysági akcióban vesz részt, melynek során egy felújított Dune Buggy találja meg gazdáját. Az autó egy az egyben olyan, mint a Különben dühbe jövünkben látott autó.

Ahogyan azt már megírtuk, 2019. február 16-án ismét Magyarországra érkezik Terence Hill, a Guido & Maurizio De Angelis-koncert egyik sztárvendégeként. Az eseményt megelőzően, egy jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta a színész, aki emiatt titokban ismét hazánkban járt. Az árverezés tárgya egy kétüléses Dune Buggy, azaz a Különben dühbe jövünk című filmben látott (és rommát tört) autó. A bevételből a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg.

Terence Hill-lel adnak Budapesten koncertet a Különben dühbe jövünk zeneszerzői
Guido és Maurizio De Angelis februárban adnak koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

Terence Hill nemcsak a jótékonysági aukció kampányában vállalt szerepet, de a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette egy magyarországi látogatásán. A világsztár bevallása szerint óriási szeretettel fogadták a kórházban mind gyerekek, mind az alkalmazottak.

Az árverés 2018. december 1-jén indul a www.kulonbenduhbejovunk.hu oldalon, melynek során egy felújított Dune Buggy találja meg gazdáját. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni a jövő februári koncerten.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre” – nyilatkozta Dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató, főorvosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik