Kultúra

Chuck Norrist különleges biztonsági intézkedésekkel várják Budapesten

Az megvan, hogyha látja Chuck Norrist, ő is látja önt, ha pedig nem látja Chuck Norrist, talán csak másodpercekre van a haláltól? Nos, ha szerencsénk lesz, mi is láthatjuk a november 24-én, életében először Budapestre látogató színészt, akit rendhagyó biztonsági intézkedéssekkel várnak a Blikk szerint.

A szállodai szobát álnéven foglalták, és egy folyosórészt is le kell majd zárni, amikor a házaspár Budapesten tartózkodik, hogy senki ne tudja hívatlanul megközelíteni őket. Emellett olyan útvonalakat is kellett találni az épületen belül, hogy feltűnés nélkül tudjanak ki- és bejutni a lakosztályukba – tudta meg a Blikk egy, a neve elhallgatását kérő bennfentestől.

Fedezékbe, mindenki: Magyarországra jön Chuck Norris
Hazánkba látogat az ember, aki meg tudja csinálni az összes fekvőtámaszt.

Amellett, hogy minden helyszínen orvosok tartózkodnak majd, akik az idős színészre figyelnek, a házaspár étkezései körül is komoly óvintézkedések várhatóak, miután Gena, Norris felesége másfél éve egy orvosi vizsgálatnál olyan súlyos allergiás rohamot kapott, hogy hónapokig kezelték kórházban.

„Hálás vagyok, hogy végre eljuthatok Budapestre, és nagyon várom már a találkozást a rajongóimmal. Bízom abban, hogy sokukkal együtt imádkozhatok majd a gálán” – mondta Norris, majd megígérte, hogy aki épp akkor viszi el az ajándékát, amikor ő is ott lesz, még akár egy szelfit is kaphat cserébe.

Chuck Norris és felesége a sportarénában rendezendő gála mellett ellátogatnak majd a budapesti adventi vásárba is, hogy megnézzék a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Várát.

Kiemelt kép: THE CANNON GROUP INC. / COLLECTION CHRISTOPHEL

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik