Kultúra

Újabb színész nevéről hullott le a lepel a Star Wars-sorozatban

Lassan, de biztosan egyre több információt tudunk meg a Walt Disney streaming szolgáltatásán jövőre érkező Star Wars-sorozatról. Azt már eddig is tudtuk, hogy a John FavreauDave FiloniTaika Waititi, Rick Famuyiwa és Deborah Chow rendezésében készülő The Mandalorian a Star Wars VI: A Jedi visszatér eseményei után fog játszódni, de új karakterek bemutatásával.

„Jango és Boba Fett története után új harcos tűnik fel a Star Wars-univerzumban. A Mandaloriai a Birodalom bukása után, de az Első Rend megszületése előtt játszódik. Egy magányos bandita útját követjük a galaxis külső részein, ahova az új köztársaság hatalma nem ér el” – írta ki Instagramjára októberben a rendező.

A sorozat egyik színésze, Pedro Pascal (Narcos) után végre újabb nevet jelentett be a Disney, Gina Carano (A bűn hálójábanDeadpool) is csatlakozott a stábhoz, bár az általa alakított karakterről egyelőre nem árultak el semmit a készítők, írja a Variety.

A Walt Disney által márciusban bejelentett sorozatot a tervek szerint jövő évben mutatják be streaming szolgáltatásukon.

Kiemelt kép: Samuel Corum / ANADOLU AGENCY

Ajánlott videó

Olvasói sztorik